El 30 de Juliol, Després de 50 anys, la trajectòria d´el Bulli s´acabarà.I començarà una nova era: El Bulli, eli millor restaurant de la història, es transformarà en una fundació per generar coneixement gastronòmic.
Si fos pintor, seria Salvoador Dalí. O Pablo Picasso. Si fos músic, Lidwig van Beethoven. O Richard Wagner. Si fos futbolista, Maradona. O´millor, Messi. Si fos escriptor, Truman Capote. O Borges. Si fos ballarí, Nureyev. Cantant d´opera, Maria Callas. Arquitecte, Andrea Paladio. Pilot de fórmula u, Ayrton Senna. Si fos cuiner, ell mateix.
Ferran Adrià és un personatge únic, irrepetible. El láser que illimina le dècades més brillants e la gastronomia catalana, espanyola, europea, de l´orbe sencer.
Best Restaurants by year
- 2011 Noma, Copenhagen (Denmark)
- 2010 Noma, Copenhagen (Denmark)
- 2009 El Bulli, Roses (Spain)
- 2008 El Bulli, Roses (Spain)
- 2007 El Bulli, Roses (Spain)
- 2006 El Bulli, Roses (Spain)
- 2005 The Fat Duck, Bray, Berkshire, England, UK
- 2004 The French Laundry, Yountville (Napa Valley), California, US
- 2003 The French Laundry, Yountville (Napa Valley), California, US
- 2002 El Bulli, Roses (Spain)
[edit]Chef's Choice
- 2011: Osteria Francescana, Italy (4)
- 2010: The Fat Duck, UK (3)
- 2009: Noma, Denmark (3)
- 2008: Mugaritz, Spain (4)
- 2007: The Fat Duck, UK (2)
- 2006: Pierre Gagnaire, France (3)
- 2005: El Bulli, Spain (2)
- 2004: Tetsuya's, Australia (19)
No comments:
Post a Comment